Konkurrencedygtige priser

Altid kvalitetsbevidst

Mange års erfaring

​Termografering af nybyggeri og ældre huse

Ønsker du termografering af huset? Så lad os undersøge dit hus. Hos PF Energi er vi eksperter i energirådgivning, og vi tilbyder termografi af både nye og gamle huse.

Vi servicerer privat- og erhvervskunder i blandt andet Frederikshavn, Hjørring og Aalborg samt mange andre steder. Vi har mange års erfaring og lægger vægt på kvalitet i vores arbejde. Derudover lægger vi vægt på at have konkurrencedygtige priser.

Vi afslører kuldebroer og energitab i huset

​Termografi er en målemetode, hvor der fortages temperaturmålinger ved hjælp af infrarød stråling. Dermed kan vi se, hvor kulden trænger ind, og hvor varmen slipper ud. Termografering af el-tavler har derimod til formål at afsløre energispild som følge af begyndende fejl og nedbrud.

Vores speciale er energirådgivning. Vi kan for eksempel undersøge, om husets isolering er tilstrækkelig, eller om isoleringen er skubbet ordentligt sammen. Vi kan også lokalisere kuldebroer og andet energitab.

Vi anvender endvidere termografi til at indhente teknisk information. Det kan være i forbindelse med fejlfinding af gulvvarmeinstallationer og kortlægning af varmeslanger.

Termograferingen kan ikke stå alene, og derfor tilbyder vi en grundig forklaring. Du får med andre ord råd og vejledning, så du ved, hvordan du kan løse de problemstillinger, som termografien afdækker.

Kontakt os for at høre mere om termografering

​Du er velkommen til at få flere oplysninger om termografi og energirådgivning i forbindelse med nybyggeri eller energioptimering af ældre byggeri. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede termografering.

Læs mere om vores ydelser her​

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

​Udfyld og send nedenstående formular og så kontakter vi dig inden for 24 timer med et gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Firmainfo​

​PF Energi

Toftevænget 23
​9300 Sæby

CVR: 32628478

Kontaktinfo

Følg os