Funktionsafprøvning: Få testet dine tekniske installationer

Skal du have testet dine tekniske installationers energimæssige ydeevne og styring? Så kan vi hos PF Energi lave funktionsafprøvning for dig.

Når du vælger os, er du garanteret et kvalitetsbevidst stykke arbejde, en professionel virksomhed med mange års erfaring inden for byggebranchen og konkurrencedygtige priser.​

Vi holder til i/nær Frederikshavn, Aalborg og Hjørring, men laver funktionsafprøvning for kunder i hele Nordjylland samt resten af Jylland. Vi kommer også glædeligt ud til dig og laver en funktionsafprøvning på dine tekniske installationer for dig.

Hos PF Energi laver vi funktionsafprøvning af:

  • ​Ventilationsanlæg
  • ​Varmeanlæg

Det er en vigtig opgave at få lavet, fordi det er et lovmæssigt krav, at der laves funktionsafprøvning af en række bygningsinstallationer, inden bygningen må tages i brug.​

Vi indregulerer også gerne dine anlæg for dig

Udover at vi kan lave funktionsafprøvning for dig, indregulerer vi også gerne dine installationer for dig, hvis der er behov for det. Det er en vigtig del af opgaven, fordi det er et krav at indgive til kommunen, at f.eks. indregulering af varmeanlæg og ventilationsanlæg er indreguleret korrekt.

For dig betyder det, at du trygt kan overlade hele opgaven i vores hænder.

Funktionsafprøvning af ventilations- og varmeanlæg

Kontakt os for at høre mere om funktionsafprøvning

Vil du høre mere om, hvordan vi hos PF Energi kan lave funktionsafprøvning på tekniske installationer? Eller har du spørgsmål om priser, indregulering af varmeanlæg, indregulering af ventilationsanlæg eller andet?

Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Du fanger os bedst ved at sende en e-mail til peter@pfenergi.dk, men du kan også ringe til os på 61 69 46 80. Vi svarer dig altid inden for 24 timer.