Få personlig køberrådgivning hos os

Er du på ukendt grund i forbindelse med huskøb, renovering eller andet vedrørende en bolig? Så bør du finde en professionel virksomhed, der tilbyder personlig køberrådgivning, så du kommer sikkert i hus.

Hos PF Energi tilbyder vi professionel køberrådgivning til en god pris. 

At købe hus er ofte et af livets store beslutninger og investeringer, og har man ikke håndværksmæssig erfaring eller et håndværksmæssigt netværk at trække på, kan det virke som en ganske uoverskuelig opgave at gennemskue  mulighederne for renovering af sit potentielle drømmehus.

Vi tager gerne med jer på "hus kig" og kan hjælpe jer med alt fra blot at klarlægge mulighederne for renovering, til at ligge renoveringsbudgetter, indhente håndværkertilbud, føre byggetilsyn, og hjælpe jer trygt igennem processen til huset står indflytningsklar efter jeres ønsker.

​Vi holder til i området omkring Frederikshavn, Aalborg og Hjørring, men tilbyder køberrådgivning til købere i hele Nordjylland samt resten af Jylland. Vi sidder også klar til at rådgive dig i forbindelse med huskøb, renovering eller andet.

Vi har den håndværksmæssige baggrund, du måske mangler

Der er mange ting, man skal tage stilling til i forbindelse med huskøb eller renovering af en bolig. Har man en håndværksmæssig baggrund, er opgaven nemmere. Men det er langt fra alle, der har det.

Hos PF Energi har vi mange års erfaring inden for byggebranchen med både renovering og nybyg, som vi gerne deler ud af. Vi har dermed den håndværksmæssige baggrund og erfaring, som du muligvis mangler.

Vi tilbyder køberrådgivning i forbindelse med:

  • ​Huskøb
  • ​Processen, der følger, når I har valgt et hus
  • ​Renovering af bolig
  • ​Hvad der kan lade sig gøre i jeres nye eller nuværende bolig

Hvad koster køberrådgivning?

Vi bliver ofte stillet spørgsmålet ‘Hvad koster køberrådgivning’? Vores svar afhænger altid af, hvad du har brug for rådgivning i forbindelse med.

Vi kan derfor først give dig en endelig pris, når vi ved, hvad du har brug for rådgivning i forbindelse med.

Køberrådgivning ifbm. bolig

Vil du have et uforpligtende tilbud? Vi svarer altid inden for 24 timer

Vil du høre mere om, hvordan vi kan rådgive dig? Eller har du spørgsmål til vores pris, huskøb eller andet vedrørende din bolig? Så er du velkommen til at kontakte os.​

Vi foretrækker, at du kontakter os ved at sende en e-mail til peter@pfenergi.dk, men du kan også ringe til os på telefon61 69 46 80 . Vi er altid hurtige til at svare dig – og gør det senest inden for 24 timer.