Energimærkning​ til dit hjem

Skal du sælge dit hus eller har du fået bygget dit drømmehus og er klar til at flytte ind? Så har du brug for at få foretaget en energimærkning, da dette er et lovkrav for at sælge et hus i dag, samt for at kunne få ibrugtagningstilladelse af et nybygget hus.

PF Energi holder til tæt på Frederikshavn og vi er derfor et oplagt valg af virksomhed til energimærkning, hvis du bor i Aalborg, Hjørring eller andre steder i Nordjylland.

Hvad er energimærkning?

I dag er det et krav, at alle enfamiliehuse over 60 kvadratmeter skal have et energimærke for at kunne sælges.

Et energimærke er et udtryk for husets energimæssige tilstand. Husets konstruktioner, isoleringsstand og tekniske installationer undersøges og opmåles, hvorefter der udarbejdes en rapport, som fortæller hvilken energimæssig tilstand huset, er i, samtidig med at den viser de konkrete steder i dinbolig, der kan energioptimeres.

Rapporten angiver også, hvor meget du kan spare rent økonomisk på CO2-kontoen ved at få udbedret manglerne.

Andre tidspunkter energimærkning er relevant

Går du med tanker om at renovere dit hus, kan et energimærke også være en ganske fornuftig investering. Det fortæller lidt om hvilke konstruktioner og installationer der vil være økonomisk rentable at udskifte, samt hvor det vil være en fordel at forbedre husets isoleringsmæssige tilstand.

Et energimærke er gyldigt i 10 år, så derfor et det i langt de fleste tilfælde godt givet ud. Prisen på et energimærke afhænger af husets størrelse, samt af tilgængelige tegnings- og dokumentationsmateriale af husets konstruktioner og installationer.

Nybyggede huse skal energimærkes

Få et tilbud allerede i dag

Hvis du skal sælge dit hus eller ønsker du blot at vide, om du eventuelt kunne spare penge ved at ændre noget i dine installationer, så tag fat i os. Vi står klar til at foretage din næste energimærkning. Kontakt os på 61 69 46 80 eller på peter@pfenergi.dk og få et godt tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med din energimærkning.