​Energirammeberegning ved byggeri af huse

Energiberegninger til konkurrencedygtige priser

​Skal du have udført en energirammeberegning? Så lad os lave den for dig. Hos PF Energi har vi specialiseret os i energirådgivning, og vi tilbyder den lovpligtige energiberegning i forbindelse med nybyggeri.​

Vi servicerer kunder i blandt andet Frederikshavn, Aalborg, Hjørring og mange andre steder. Vi er kvalitetsbevidste og har mange års erfaring. Samtidig kan vores kunder forvente konkurrencedygtige priser.

Vi dokumenterer energibehovet ved nybyggeri

​En energirammeberegning er en udregning, der dokumenterer, at det samlede energibehov lever op til det gældende bygningsreglement. Huset må med andre ord ikke forbruge mere energi end de energikrav, som bygningsreglementet fastsætter på byggetidspunktet. Det kalder man for en energiramme.

Kontakt os og hør mere

Beregningen skal udføres, inden byggeriet går i gang, og alle detaljer skal opdateres, når huset er bygget. Det foregår ved, at arkitekten sender tegningerne til os. Herefter forholder vi os til husets størrelse, isolering og u-værdi med videre, så vi kan vurdere, om huset lever op til det gældende byggereglement.​

Vi forholder os endvidere til opvarmning, ventilation, nedkøling og varmt brugsvand. Vi forholder os samtidig til isoleringsværdierne i vinduer, døre og gulve med videre. Vi forholder os naturligvis også til selve varmekilden. Eksempelvis fjernvarme eller varmepumpe.

Få et tilbud på en energirammeberegning

​Kontakt os gerne for at høre mere om energiramme og bygningsreglement. Samtidig kan vi fortælle mere om vores priser og ydelser. Vi kan også tage en snak om det kommende byggeri. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for en energirammeberegning.