Blower door test udført af professionel virksomhed

Er du i tvivl, om dit hus er helt tæt? Så kan du teste det med en blower door test, også kaldet en tæthedsprøvning. Hos PF Energi kan vi hjælpe dig med at udføre en blower door test. Vi har mange års erfaring i byggebranchen og med energirådgivning, og derfor kan vi hjælpe dig med professionel tæthedsprøvning.

Vi holder til i området nær Frederikshavn, Aalborg og Hjørring, men tilbyder professionelle tæthedsprøvninger for kunder i hele Nordjylland samt resten af Jylland.

Vælg os, når du har brug for professionel tæthedsprøvning

Ved Nybyg anbefaler vi altid at få foretaget en tæthedsprøvning af huset inden ibrugtagning, og er huset et A2020 hus, er det desuden et krav i Bygningsreglementet at kunne dokumentere husets tæthed, før det tages i brug.​

Vi er erfarne i at udføre tæthedsprøvning og opfylder derfor alle krav, der stilles til opgaven - naturligvis altid til en god pris.

Derfor er det smart at få udført en blower door test:

  • ​Du sparer på varmeregningen, da testen kan afsløre varmetab
  • ​Du kan minimere træk, og få svar på, hvor dit hus eventuelt bør isoleres yderligere
  • ​Du undgår muligheder for væske- og fugtophobninger i konstruktionen

Tæthedsprøvning med blower door test

Kontakt os for at høre mere om blower door test

Vil du høre mere om, hvordan vi hos PF Energi kan hjælpe dig med tæthedsprøvning via en professionel blower door test af dit hus? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi besvarer også gerne spørgsmål om krav, pris eller andet, ligesom vi altid er klar på at give dig et uforpligtende tilbud.

Vi kontaktes bedst over e-mail peter@pfenergi.dk, hvor vi altid svarer dig inden for 24 timer. Du kan også ringe til os på telefon61 69 46 80.